Gardiner Duette – energieffektiv skönhet

Luxaflex Duettegardiner – Fixé och Architella

Duettegardiner representerar det senaste inom plisserade gardiner. Luxaflex har skapat en vacker jalusi med dubbla lager väv. De dubbla lagren är det som gör den energieffektiv. Vävens lager håller det svalt inomhus sommartid och på vintern behålls värmen inne. Draperier och gardiner har ju också historiskt hjälpt till att t ex hålla drag ute vintertid. I vårt århundrade finns behovet kvar även om det har fått något annorlunda form. En energieffektiv gardin kan vara en del av lösningen.

Duettegardiner är en av våra mest flexibla gardiner med flera användningsområden. Om du t ex väljer en ljusare färg som matchar inredningen i rummet, fungerar Duettegardiner som persienner. Om du istället väljer mörkläggande tyger fungerar Duette som rullgardiner. Duettegardiner fungerar till trekantiga fönster, takfönster, löser frågan om insynsskydd mitt på ett fönster och de är överlägsna för stora panoramafönster med sin maxbredd på 440 cm. Och de är energieffektiva!

Duette Fixé har en baksida som är helt slät, vilket gör att plisseringen på insidan alltid är vackert veckad. Duette Architella har en unik cell-i-cell-konstruktion med hela tre luftfickor, vilket ökar den isolerande effekten ytterligare.

Välkommen in i vår butik så berättar vi mer om alternativen!

Klicka på en bild nedan så blir den större.

Solklar Just Nu

Om Solklar | kontakt

–––––––––––––

SOLSKYDD INNE:

Energigardiner

Duette

Facette

Silhouette

Persienner

Rullgardiner

Twist Rullgardiner

Lamellgardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Hissgardiner

Gardiner

Skenor & Stänger

Insektsskydd

Annat inne...

–––––––––––––

SOLSKYDD UTE:

Terrassmarkiser

Takmarkiser

Fönstermarkiser

Screen | Markisolett

Fixscreen

Sidomarkis

Balkongskydd

Tillval | Automatik

Markisväv

Annat ute...

–––––––––––––

Montering | Service

–––––––––––––

Referenser

–––––––––––––

Delbetalning

–––––––––––––

Varumärken