Gardiner - inred med textil

Gardiner gör att du kan uttrycka stilen i ditt val - antingen modern eller traditionell. Gardiner släpper in ljus och ramar in fönster. Med gardinvåder skapar du enkelt en ombonad och mysig känsla i ett rum. Välj tyg och mönster beroende på om du vill skapa en miljö som är ljus och luftig eller kanske draperad, tung och exklusiv. Moderna gardiner ska idag vara strama, kantiga och spegla det minimalistiska inredningsmodet som präglar 2000-talets hem.

     Det senaste inom gardinvärlden är loungegardinen. Loungegardinen ger den där härligt lyxiga känslan och har vågor som aldrig går ur - ovavsett hur mycket du drar i gardinen. Det bästa tygvalet för en loungegardin är ett enfärgat följsamt tyg.


Vi på Solklar hjälper dig självklart med dina gardinuppsättningar. Du kombinerar fritt mellan olika färger, dimensioner och material för att skapa din egen design. Vi är återförsäljare till ett flertal tygleverantörer i både Sverige och Danmark, och har ett stort antal tygprover att se och känna på. Välkommen till butiken för att se vårt stora sortiment.Klicka på en bild så blir den större.

Solklar Just Nu

Om Solklar | kontakt

–––––––––––––

SOLSKYDD INNE:

Energigardiner

Duette

Facette

Silhouette

Persienner

Rullgardiner

Twist Rullgardiner Lamellgardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Hissgardiner

Gardiner

Skenor & Stänger

Insektsskydd

Annat inne...

–––––––––––––

SOLSKYDD UTE:

Terrassmarkiser

Takmarkiser

Fönstermarkiser

Screen | Markisolett

Fixscreen

Sidomarkis

Balkongskydd

Tillval | Automatik

Markisväv

Annat ute...

–––––––––––––

Montering | Service

–––––––––––––

Referenser

–––––––––––––

Delbetalning

–––––––––––––

Varumärken