Panelgardiner som solskydd eller rumsavdelare

Panelgardiner eller skärmgardiner, är utmärkt dekorativa som rumsavdelare och de är också fina som solskydd eller som ljuddämpande väggdekoration. Behöver du dela av ett stort vardagsrum, ett kontor eller kanske ett rum med en sovalkov? Montera en panelgardin i taket och du har en luftig och flexibel rumsavdelare.                                                                                                          

Panelgardinen ger fönstret en spännande inramning. Det blir också en flexibel avskärmning för både sol och insyn eftersom panelerna kan dras fram och tillbaka och placeras där de gör mest nytta för stunden. Kombinera enfärgade paneler med några mönstrade. Paneler och rullgardiner kan med fördel kombineras i samma rum. Väven till de två gardintyperna väljs nämligen från samma kollektion, så möjligheterna för ett unikt intryck är nästan oändliga. Du väljer själv bredd på din panel, från 25 cm upp till 120 cm. Solklar kan bl a erbjuda Kirsch panelgardiner och dessutom finns hela sortimentet av Mairo rullgardinstyger som valmöjlighet. Som alternativ till rullgardinsväv kan sydda paneler i gardintyg väljas. Därför finner du ett dubbelt så stort urval av utseenden för just panelgardiner hos Solklar!

     Som alltid hos oss blir dina gardiner uppsydda just för dig. Du väljer utseende, vi tar mått på fönstret, därefter sys de upp och vi monterar dem. Kombinera gärna mjuka, diskreta nyanser med kontrastfärger eller mönster.

Välkommen in i vår butik för att göra din beställning!


Klicka på en bild så blir den större.

Solklar Just Nu

Om Solklar | kontakt

–––––––––––––

SOLSKYDD INNE:

Energigardiner

Duette

Facette

Silhouette

Persienner

Rullgardiner

Twist Rullgardiner

Lamellgardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Hissgardiner

Gardiner

Skenor & Stänger

Insektsskydd

Annat inne...

–––––––––––––

SOLSKYDD UTE:

Terrassmarkiser

Takmarkiser

Fönstermarkiser

Screen | Markisolett

Fixscreen

Sidomarkis

Balkongskydd

Tillval | Automatik

Markisväv

Annat ute...

–––––––––––––

Montering | Service

–––––––––––––

Referenser

–––––––––––––

Delbetalning

–––––––––––––

Varumärken