Screen och markisolett...

Markisolett kan användas till mindre och större fönsterpartier på alla plan. Levereras som standard med invändig vev men kan motoriseras och då även förses med sol och vindautomatik vilket rekommenderas. Med de rundade profilerna så smälter markisen väl in i fasaden. Levereras med genomsiktlig screenväv eller acrylväv.

Om du har höga eller stora fönsterpartier eller fönster som är utsatta för kraftig vindpåkänning är markisolett den perfekta lösningen för dig! Markisoletten sänks vertikalt förbi den övre delen av fönstret och viker sedan ut i lämplig höjd över nedre delen av fönstret. På så sätt blir avskärmningen maximal utan att du behöver känna dig instängd. Se bild Sombra Markisolette nedan.


En kombination av screen och markis lämpad för de lite högre fönstren. (>2000 mm). Det är en robust konstruktion som tål väder och vind med mycket goda egenskaper vad gäller avskärmning.
     Funktionen är sådan att duken går rakt ner till given nivå för att sedan falla ut som en markis, detta gör att man får en effektiv täckning utan att skärma av helt.

      Duken kan förses med duk av både Acryl eller Screen-väv. Acrylen är en tät väv på 300 g/kvm, samma typ av väv som används till markiser och är av högsta kvalite vad gäller hållbarhet och färgäkthet. Screenväven är en poylesterbas täckt med genomfärgad plastisol, med 80% solskydd vilket gör den genomsiktlig.

Klicka på en bild så blir den större.

Solklar Just Nu

Om Solklar | kontakt

–––––––––––––

SOLSKYDD INNE:

Energigardiner

Duette

Facette

Silhouette

Persienner

Rullgardiner

Twist Rullgardiner

Lamellgardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Hissgardiner

Gardiner

Skenor & Stänger

Insektsskydd

Annat inne...

–––––––––––––

SOLSKYDD UTE:

Terrassmarkiser

Takmarkiser

Fönstermarkiser

Screen | Markisolett

Fixscreen

Sidomarkis

Balkongskydd

Tillval | Automatik

Markisväv

Annat ute...

–––––––––––––

Montering | Service

–––––––––––––

Referenser

–––––––––––––

Delbetalning

–––––––––––––

Varumärken