Gardinstänger och gardinskenor

Solklar samarbetar med de största leverantörerna Kirsch, Silent Gliss och Somfy och kan därför erbjuda gardinstång och gardinskenor i många olika utföranden. Kirsch kollektion av gardinstänger och gardintillbehör ger dig alla möjligheter att kombinera ihop den typ av gardinstänger som passar just dig! Silent Gliss har ett stort antal välkända gardinsystem både manuella och motoriserade. Med lindrag eller ridådrag kan alla gardintyper, även tunga enkelt manövreras.                                                  

Gör livet enklare! Med motoriserad gardinskena från Somfy manövreras gardinen med ett tryck på en av fjärrkontrollens knappar och gardinerna glider tyst från ena sidan till den andra - och stannar där du vill ha dem.


Kollektionen Precisely Gardintillbehör inbegriper gardinstänger, gardinknoppar, gardinskenor och t o m rumsavdelare. Givetvis är gardinstänger och gardinskenor anpassade för olika typer av uppsättningar och tyngder. Kort sagt har vi allt du kan tänkas behöva i form av gardintillbehör! Vi vill vara din engagerade leverantör av gardinuppsättningar, oavsett om det är gardiner som syns och fungerar som dekoration eller funktionella detaljer som bara gör sitt jobb. Välkommen in i vår butik för att beställa eller få mer information!


Klicka på en bild så blir den större.

Solklar Just Nu

Om Solklar | kontakt

–––––––––––––

SOLSKYDD INNE:

Energigardiner

Duette

Facette

Silhouette

Persienner

Rullgardiner

Twist Rullgardiner

Lamellgardiner

Plisségardiner

Panelgardiner

Hissgardiner

Gardiner

Skenor & Stänger

Insektsskydd

Annat inne...

–––––––––––––

SOLSKYDD UTE:

Terrassmarkiser

Takmarkiser

Fönstermarkiser

Screen | Markisolett

Fixscreen

Sidomarkis

Balkongskydd

Tillval | Automatik

Markisväv

Annat ute...

–––––––––––––

Montering | Service

–––––––––––––

Referenser

–––––––––––––

Delbetalning

–––––––––––––

Varumärken